Alakiimingin kunnan yhdeksäs toimivuosi näyttää olleen varsin rauhallinen. Vuoden aikana pidetyissä viidessä kuntakokouksessa käsiteltiin yhteensä vain kymmenen asiaa. Tämän päivän hallintoon verrattuna voi vain todeta, että ennen oli ennen.

Maaliskuussa pidetyssä kokouksessa päätettiin, että ”Alakiimingin kunnan puolesta asiamieheksi maanmittaritöitten tutkintoon Revisuuniin Oulussa se 8. päivä tässä maaliskuussa valittiin ja määrättiin Kirkkoväärti Paavali Leppälä, jolle ote tästä pöytäkirjasta valtakirjana annetaan”.

Toisena asiana päätettiin, että lainamakasiinin kirjojen tutkintaan valittiin talokkaat Pekka Koskela, Juho Ukkola, Pekka Huru ja Antti Yrjänä.

Kirkon sakaristossa kesäkuussa pidetyn kokouksen päiväkirja kertoo, että ”suostuntaveron lasku Komitean jäseniksi 1874 vuoden edestä valittiin ja määrättiin Kirkkoväärti Paavali Leppälä ja Talokas Antti Yrjänä ja varajäseniksi talokas Joonas Pekkala ja kokouspaikaksi esitettiin Ukkolan Kestikievari lähellä Kiimingin Emäkirkkoa.”

Elokuun kuntakokouksessa päätettiin, että ”Herra Kirkkoherra Montin nostaa Läänin Räntteriistä ne tämän kunnan osaksi jaetut niin kututut viinaverorahat 358 markkaa 41 penniä, ja panee Oulun yhdistyspankkiin räntyllä kasvamaan Kansakoulun perustamiseksi tulevaisuudessa”.

Marraskuun kuntakokouksessa päätettiin, että ”esimieheksi Ison Jaon oikeuteen tässä Kiimingin pitäjässä valittiin yksimielisesti Varatuomari Gustav Paavola sekä lautamieheksi samaan oikeuteen poismuuttaneen M. Rasilan sijaan entinen Siltavouti Jaakko Weijola Haukiputtaalta”.

Samassa kokouksessa valittiin kiertokoulun opettajan virkaan Anna Ollintyttö Seppänen Ylikiimingistä lauseella, että ”pitää Koulua yhen viikon kerrallaan paikassaan, mutta syrjäkylissä kaksi viikkoa. Palkkaehdot ovat entiset nimittäin viisi tynnyriä jyviä puoleksi Rukiita ja puoleksi Ohria, jotka hänelle maksetaan Kunnan yhteisestä Lainamakasiinista.”

Pöytäkirja joulukuun kuntakokouksesta kertoo, että ”Wankein kuljetus ja hoito tässä Kiimingin pitäjässä tarjottiin nyt vähimmin vaativalle viideksi vuodeksi, muistutuksella, että joka tämän toimen päällensä ottaa, pitää laittaa kelvollinen takaus ammatin uskollisesta täyttämisestä. Alimmainen huuto vuosittain 115 Suomen markkaa, lyötiin entiselle vankein kuljettajalle talokas Antti Puiravalle Alakiimingiltä.”