Sängynpeite

Villasta kudotussa sängynpeitteessä on vihreän ja punaisen eri sävyjä ja sama kuviomalli kuin Hilja Mäkelän kutomassa pöytäliinassa. Myös peitteen on kutonut Hilja Mäkelä, ja sen on Eriikalle lahjoittanut Leena Hemilä.

Saali

Rekisaali on paksua villaa. Toimikkana kudotussa saalissa on ruskean eri sävyjä ja sinistä. Loimen päistä on jätetty hapsut, jotka on kierretty. Tekijä- ja saantitiedot ovat samat kuin edellisessä.

Sängynpeite

Sofia Kyllösen Sydänmaankylässä kutoma sängynpeite on tarkoitettu sivusta levitettävän sängyn päälle. Villapeite on kudottu punaisen ja vihreän eri sävyillä.

Sängyn kesäpeitto

Valkoisesta puuvillakankaasta ommeltu sängynpeite on tarkoitettu sivusta levitettävän sängyn kesäpäälliseksi, jonka alla petivaatteet säilytettiin koottuina auringon valolta suojassa. Päällisen reunassa on pitsi toisessa päässä ja edessä, muilla sivuilla vain osittain. Tämä siksi, että kyseessä on nurkassa pidettävän sängyn päällinen, josta näkyviin jäi etuosa ja vain toinen pääty. Kesäpeitto on Hilja Mäkelän tekemä ja Leena Hemilän Eriikalle lahjoittama.

Sängynpeite

Levityksen Lyyti eli Lyydia Nurmenniemi (myöh. Kangas) on kutonut valkoruskean puuvillaisen sängynpeitteen 1940-luvun alussa. Eriikan äiti teetti Lyytillä myös samankuvioisen pöytäliinan.