– Pyydän kohteliaimmin lausua paikallisosaston alaosaston naisjaoston alaosaston… Ei kun yhdistyksen naisjaoston paikallisosaston alaosaston… tarkoitan alaosaston naisjaoston…

– Paikallisosaston alaosaston naisjaoston alaosasto, autta kokouksen sihteeri kokouksen avaajaa, joka hiukan on hämääntynyt paikallisosaston alaosaston naisjaoston nimestä sekä myöskin tehtävänsä tärkeydestä, eikä saa sanoja kiinni.

– Siis olette kaikki tervetulleita tähän paikallisosaston alaosastonnaisjaoston alaosaston… tarkoitan paikallisjaoston naisosaston osallisjaoston pääjaollisosaston alaosaston…

– Paikallisosaston alaosaston naisjaoston alaosasto, auttaa sihteeri jälleen.

– Alaosaston paikallisjaoston naisosaston puolesta… Ei kun paikallisosaston alaosaston, tuota niin, hyvät vieraat… Paikallisosaston osastojaoston yhteisjaoston puolesta pyydän lausua… Anteeksi, tietenkin tarkoitan yleisnaisten alaosaston jaosto…

– Paikallisosaston alaosaston naisjaoston alaosasto, auttaa sihteeri onnettomana, punaisena, hätäisenä ja hämmentyneenä. Siinä sivussa hän kuitenkin ajattelee, että kun pitää virka vain ottaa, vaikka ei olla kuusessa eikä männyssä asiain suhteen. Kun pitääkin tuolla tavoin vätystellä aikaihmisen. Johan tälle nauraa koko paikallisosaston alaosaston naisjaoston alaosaston… Mutta herrajeekana, mikä tänä iltana panee kaikki sekaisin. Selvät asiat ja selkeät aivot. Ja sihteeri lamoo pöytäkirjansa lehtiä löytääkseen perustamiskirjasta alaosaston naisjaoston pääosaston paikallisosaston nais… paikallis… alaosas… yläjaoston… Ei, mutta tämähän on hirveää. Ei kai vain kokoushuoneessa ole häkää. Ja sihteeri antaa kokouksen avaajalle merkin, että tämä keskeyttäisi avauspuheensa siksi kunnes huonetta tuuletettaisiin, mutta menee aikaa ennenkuin kokouksen avaaja tajuaa mistä on kysymys ja onnettomana ja onnellisena hän tarttuu tähän oljenkorteen ja lausuu:

– Alaosaston naisjaoston paikallisyhdistyksen väliosaston yläjaoston alajaoston, tankkaa puheenjohtaja.

– Koska tuntuu siltä, että huonetta ei ole lämmityksen jäleltä tuuletettu pyydän, että alaosaston naisjaoston paikallisosaston jaostonosasto… Ehdotan, että poistuisimme kokoussalista kunnes salia hiukan tuuletetaan, noin kymmenen minuuttia, jonka jälkeen paikallisosaston ala… No niin, poistumme siis kaikki, saa sihteeri viimein sanotuksi ja on sanomattoman onnellinen.